Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tuinwandeling

Tuinwandeling

De IVN werkgroep organiseert van april tot en met oktober wandelingen in de Alblasserwaard (bijna altijd de eerste zaterdag van de maand), zo ook vandaag. We vertrekken om 13:30 uur vanaf het  Streeknatuurcentrum Alblasserwaard.

De wandeling kost niets en zal ongeveer twee uur duren. Bij minder goed weer raden wij u aan voor geschikt schoeisel en kleding te zorgen. Vooraf of na afloop is er nog de mogelijkheid om iets drinken (op eigen kosten).

Wanneer?
3 augustus 2019 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.