Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cruyff Court toernooien (12-21 jaar)

Cruyff Court toernooien (12-21 jaar)

Door het grote succes van de voorgaande jaren organiseert Suppord in de maanden mei, juni en juli weer voetbal toernooitjes op het Cruyff Court. Onder leiding van QSM kun je alleen of samen met je vrienden komen voetballen tegen andere jongeren.

Aanmelden is niet nodig. Meedoen is gratis.
Alle data staan vermeld op de website van Suppord.

Wanneer?
Van 2 mei 2019 19.00 uur tot 1 augustus 2019 20.30 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Het Cruyff Court (Oostpolder)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.