Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichting over Babbeltrucs

Voorlichting over Babbeltrucs

Vandaag houden twee wijkagenten een voorlichtingsochtend over babbeltrucs
Bij een babbeltruc belt een onbekende bij u aan en vertelt een mooie smoes om binnen te komen. Binnen wordt uw geld en/of andere waardevol bezit gestolen. In de Constantijn Huygenslaan zijn al diverse mensen in aanraking gekomen met babbeltrucs, daarom deze voorlichting.

De oplichters ogen vaak betrouwbaar. Ze zeggen bijvoorbeeld dat ze van de bank zijn of van de thuiszorg of dat ze de meterstand komen opnemen. Deze voorlichting is om mensen alerter te maken op de risico’s die kunnen leiden tot diefstal via babbeltrucs. Ook krijgt u tips om de eigen veiligheid te kunnen vergroten. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de voorlichting.

Foto: Izaak van den Berg Fotografie

Wanneer?
11 juli 2019 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Politie Papendrecht
Locatie:
in de zaal van de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.