Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Traditioneel Korenconcert in de Muziektent

Traditioneel Korenconcert in de Muziektent

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat, start de zomeravondconcerten reeks van 2019 met het traditionele "Korenconcert". 

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door 4 Papendrechtse koren, die elk 2 keer optreden. Melange Rood,Schipperskoor De Pontonniers,Popkoor Papendrecht en Zzingg. De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen alle hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met luisterliedjes, meezingers en stevige rocknummers. De finale – met een paar overbekende nummers - wordt door de vier koren gezongen met hulp van het hopelijk nog talrijk aanwezige publiek.  

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.
Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer. Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.  De toegang is gratis.

Foto: Stichting Dorpsbehoud - Een sfeerplaatje van De Pontonniers tijdens een eerder Korenconcert. Behalve De Pontonniers zullen Melange Rood, Popkoor Papendrecht en Zzingg  het Korenconcert van 2019 opluisteren.

Wanneer?
21 juni 2019 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Locatie:
bij de Muziektent aan de Eilandstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.