Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste kerkdienst in de Agapè Christengemeente

Aangepaste kerkdienst in de Agapè Christengemeente

U/ jij bent bijzonder welkom in deze speciale dienst in de Agapè Christengemeente. De dienst begint om 10.30 uur. De dienst zal deze morgen aangepast en gericht zijn op mensen met een verstandelijke beperking. Het thema is: ‘Cadeau’… en wie houdt daar nu niet van?!?

Na de dienst is er de mogelijkheid om koffie of thee  te drinken.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Jolanda Kasanmoerawi: tel. 06-28350300

Wanneer?
16 juni 2019 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jolanda Kasanmoerawi
06-28350300
Locatie:
in de Agapè Christengemeente aan de Zuidkil 53
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.