Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt Sionskerk

Rommelmarkt Sionskerk

De gehele dag zijn er allerlei spullen in prima staat, lekkere dingen voor de innerlijke mens en bloemen te koop. Ook zullen er spelletjes worden georganiseerd en is er een Rad van Avontuur met grote prijzen.

De antiek-curiosamarkt en de boekenmarkt vinden in de hal van de kerk plaats. De opbrengst is bestemd voor diaconale- en/of zendingsprojecten en voor de eigen kerkelijke gemeente.

Wanneer?
15 juni 2019 van 08.00 tot 15.00 uur
Organisator
Rommelmarktcommissie van de Sionskerk
rommelmarkt@hervormdpapendrecht.nl
Locatie:
op de parkeerplaats bij de Sionskerk aan de Rubensstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.