Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopochtend: Haak maar aan

Inloopochtend: Haak maar aan

Houd jij van creatief bezig zijn én van gezelligheid?
Kom dan eens naar de ‘Haak maar aan’ inloopochtend.
Elke laatste vrijdagochtend van de maand komen we tussen 10.00 en 11.30 uur bij elkaar in de Elimkerk om te haken of breien. Leuk als je ook aanhaakt.

Je kunt kiezen of je met je eigen handwerk aan de slag gaat of dat je iets maakt voor ORA. Deze stichting ondersteunt wereldwijd mensen in nood met geestelijke, sociale, materiële en praktische hulp. Inmiddels zijn er al stapels shawls, mutsen en dekentjes gehaakt en gebreid. Stichting ORA is ontzettend blij met alle zelfgemaakte spullen.

Wanneer?
31 mei 2019 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.