Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderworkshop: Zet je leven in kleur

Schilderworkshop: Zet je leven in kleur

Workshop: Zet je leven in kleur!
Door psycholoog en kunstenaar Melanie Petiet

Ben je altijd bezig voor een ander, met liefde voor hem/haar, maar zonder aandacht voor jezelf? Ben je toe aan een moment van ontspanning? Even geen zorgen aan je hoofd? Kom dan naar deze gratis schilderworkshop Zet je leven in kleur! Voor deze sessie heb je geen (schilder)ervaring (of talent) nodig, alleen zin in wat tijd voor jezelf!

Meedoen? Meld je voor maandag 27 mei 2019 aan bij Sjarda Joemai (s.joemai@bwipapendrecht.nl) of Suzanne van den Ouden (s.vandenouden@bwi-papendrecht.nl).

Wanneer?
29 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sterk Papendrecht - Suzanne van den Ouden
s.vandenouden@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
De Spil, Stellingsmolen 184
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.