Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Scouting Experience

De Scouting Experience

Vind je het leuk om iedere week iets anders te doen en ben je graag buiten?
Dan is Scouting echt iets voor jou! Vandaag laten we je zien wat voor toffe programmas we hebben. Natuurlijk hebben we voor alle leeftijden (vanaf 6 jaar) iets anders te doen. (Op Scouting heb je ieder weekend een twee uur durend programma, waarin je met leeftijdsgenoten leuke activiteiten doet.)

Meer weten?
Kom vandaag naar de Scouting Experience op het Marktplein of mail naar info@scoutingpapendrecht.nl

Wanneer?
25 mei 2019 van 10.00 tot 14.30 uur
Organisator
Scouting van Brederode
info@scoutingpapendrecht.nl
Locatie:
op het Marktplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.