Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag ENTD

Open dag ENTD

In 2018 verhuisde het Eerste Nederlandse Talenpraktikum Drechsteden (afgekort ENTD) van Dordrecht naar Papendrecht. Op 1 november vorig jaar opende zij haar deuren in het pand van Elycio Talen. U kunt bij ons terecht voor een individuele taaltraining volgens de beproefde ENTD-methode waarbij u werkt aan uw taalvaardigheid in een talenpraktikum. Hierbij bent u in hoge mate zelfwerkzaam, terwijl de deskundige trainer u op gewenste momenten ondersteunt. Doordat u het tempo van uw vorderingen zelf bepaalt en de kosten op uurbasis erg laag zijn, is de prijs-kwaliteitsverhouding buitengewoon gunstig.

U bent van harte welkom op de open dag van het ENTD
Wandel 24 mei gerust binnen om kennis te maken met het ENTD. Jackie Drinkwaard, manager van het ENTD, beantwoordt graag al uw vragen en kan tevens haar ervaringen met u delen. Toen zij vanuit Frankrijk naar Nederland verhuisde heeft ze bij het ENTD de basis gelegd voor haar kennis van de Nederlandse taal. Haar Nederlands is, zoals u zelf kunt horen op 24 mei, inmiddels uitstekend! Daarnaast kunt u tijdens de open dag de ENTD-methode zelf ervaren tijdens een gratis en geheel vrijblijvende proefles.

Beschikbaar in vele talen
Bij het ENTD kunt u een training volgen in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Indonesisch en Turks. Iedere training is volledig afgestemd op uw niveau en wordt opgezet vanuit uw moedertaal. U kunt op ieder gewenst moment beginnen met een taaltraining volgens de ENTD-methode.

Wanneer?
24 mei 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Eerste Nederlandse Talenpraktikum Drechsteden (ENTD)
078 614 65 20
info@entd.nl
Locatie:
Poldermolen 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.