Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met.. De politie

Koffie met.. De politie

Elke donderdag bent u van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken op de kinderboerderij van Papendrecht. Op donderdag 23 mei is er een thema. De politie komt op bezoek. Zij komen voorlichting geven over de babbeltruc.

Diefstal door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen. De politie is alert op deze vorm van diefstal en wil u graag informeren.

'Koffie met..' wordt georganiseerd door de Werkgroep Ontmoeting, onder coördinatie van Sterk Papendrecht en in samenwerking met Kinderboerderij Papenhoeve. Gewoon even binnenlopen en gezellig samen een bakkie doen.


U kunt ook elke dinsdagochtend terecht in de bibliotheek aan de Markt 2. Voor beide locaties geldt: van 10.30 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van den Ouden van Sterk Papendrecht, tel. 078 - 615 47 41.

Wanneer?
23 mei 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Sterk Papendrecht/Kinderboerderij de Papenhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.