Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Extra bingo-avond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem

Extra bingo-avond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem

Vanavond is er een extra bingo-avond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Ook deze avond maakt u weer kans op vele mooie prijzen tijdens een gezellige avond. Er worden 15 bingo-rondes gespeeld en aansluitend is er nog een superronde met extra grote prijzen.

De zaal gaat open om 19.30 uur en omstreeks 20.00 uur zal gestart worden met de eerste bingo-ronde.

U vindt speeltuin De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat, achter de Sterflat in Papendrecht.

Meer informatie op de website

Wanneer?
17 mei 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'
Locatie:
Clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.