Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zingen voor Israel avond

Zingen voor Israel avond

Vandaag is er een 'Zingen voor Israelavond'. Deze koor- en samenzangavond wordt gehouden in de Sionskerk. De samenzang begint vanaf 19.45 uur. Om 20:00 uur start de avond. Muzikale medewerking wordt verleend door het Sliedrechtse koor Praise Him o.l.v. Jan Quintus Zwart. De meditatie wordt  verzorgd door ds. Willem J.J. Glashouwer. Hij zal spreken over: Gods trouw aan Israël, ook aan ons.

Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk!

Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Christenen voor Israel. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Foto: Christenen voor Israel - ds. Willem J.J. Glashouwer

Wanneer?
16 mei 2019 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Christenen voor Israel
Locatie:
in de Sionskerk, Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.