Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

JeugdTheaterSchool Papendrecht: Er Was Eens...

JeugdTheaterSchool Papendrecht: Er Was Eens...

Er was eens... Zo beginnen alle sprookjes, verhalen over landen vol kabouters, prinsen, prinsessen, tovenaars, feeën, allemaal mooie en lieve dingen. Maar voor je het weet, gaat het mis. In elk sprookje gaat het ergens mis, komt er een heks, of een draak, of een stiefmoeder, en dan begint het gedoe. Hoe kan dat nou?

De leerlingen van de JeugdTheaterSchool Papendrecht hebben zich verdiept in de wereld van sprookjes en spelen daar een - samen met de docenten - zelf bedacht verhaal over. Verwacht zang, dans, drama, spanning en hoe dan ook een happy end. Want ze leefden nog lang en gelukkig!

Tickets van Euro 2,50 zijn te koop via Theater de Willem.

Wanneer?
14 mei 2019 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Theater de Willem
reserveren@theaterdewillem.nl
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.