Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Extra Jumbo Sportplaatjes ruilbeurs bij vv Papendrecht

Extra Jumbo Sportplaatjes ruilbeurs bij vv Papendrecht

Heb jij jouw verzamelalbum nog niet compleet, maar wel heel veel dubbele sportplaatjes van de Jumbo?
Dan is deze extra ruilbeurs dé oplossing voor jou!

Voetbalvereniging Papendrecht organiseert vandaag een ruilbeurs in de kantine. Iedereen is vanaf 11:00 uur van harte welkom om de ontbrekende voetbalplaatjes te scoren. De ruilbeurs eindigt ongeveer halverwege de middag. Tot dan!

Wanneer?
11 mei 2019 van 11.00 tot 14.00 uur
Organisator
Voetbalvereniging Papendrecht
Locatie:
Industrieweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.