Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert met het Saxofoonorkest van Excelsior

Koffieconcert met het Saxofoonorkest van Excelsior

Vandaag speelt het Saxofoonorkest van Excelsior voor u in Rivaslocatie "De Waalburcht". Het Saxofoonorkest van Excelsior is opgericht in 2015 en staat sinds januari 2017 onder leiding van saxofoondocent Casper van Nugteren. Het ensemble bestaat momenteel uit 9 merendeels gevorderde saxofonisten en zij bespelen de 4 gangbare saxofoontypen: sopraan, alt , tenor en bariton.

Om verschillende groepen publiek aan te spreken is het repertoire breed samengesteld, zo speelt het saxofoonorkest zowel klassiek als populair, jazz en filmmuziek. Een kleine greep uit het repertoire: Hollandse Walsen, Summer, The Acrobat, Mr. Sandman, Smoke gets in your eyes, Themes from a Persian Market. Voor elk wat wils dus …

Dit gezellige concert vindt plaats van 10.30 - 11.15 uur en is vrij toegankelijk.
De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur. De toegang is uiteraard gratis.


Onder de noemer Aangenaam Goud organiseert de sectie Muziek van Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met Rivas een aantal koffieconcerten en een Kerstconcert in zorgcentra in Papendrecht, te weten Woonzorgcentrum De Markt en Zorgcentrum De Waalburcht. De concerten bestaan met name uit klassieke muziek, folk, jazz en muziek uit de jaren 50/60. De koffieconcerten en het Kerstconcert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Wanneer?
11 mei 2019 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
info@cultureleraadpapendrecht.nl
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.