Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Financieel Café in de bibliotheek

Financieel Café in de bibliotheek

Voor vragen en advies over uw geldzaken
Heeft u uitleg of advies nodig over brieven of uw administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Loopt u dan vrijdag 10 mei van 18.00 tot 19.30 uur binnen bij het Financieel Café in Bibliotheek Aanzet.

Bij het Financieel Café kunt u terecht voor vragen en advies op het gebied van  huur- en zorgtoeslag, problemen met uw uitkering, beslag op uw inkomen, het invullen van formulieren en het ordenen van de thuisadministratie. Ook wanneer u niet goed kunt rondkomen en advies nodig heeft bij het budgetteren, kunt u terecht bij het Financieel Café. Bij eenvoudige vragen wordt u direct geholpen. Wanneer dat nodig is, kunt u eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie of kan een afspraak gemaakt worden bij het sociaal raadsliedenwerk van Sterk Papendrecht . Toegang gratis

Wanneer?
10 mei 2019 van 18.00 tot 19.30 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.