Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Elvis in Church

Elvis in Church

De Morgenster bestaat 100 jaar, daarom is er vanavond een avond die in het teken staat van popmuziek. Speciaal voor de liefhebbers van de legendarische Elvis Presley. Zijn leven en gospels worden door ds. Fred Omvlee in de schijnwerpers gezet. Fred Omvlee is vlootpredikant en popdominee met een bijzondere voorliefde voor Elvis.

De avond heeft het karakter van een Sing Along event, dus u wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen met bekende Elvis songs als Crying in the Chapel, Are You Lonesome Tonight, Peace in the Valley en vele ander Elvis songs.   

Aanvang 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.
Deze activiteit is gratis en voor iedereen toegankelijk.
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wanneer?
9 mei 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Morgenster
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.