Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt bij Bij Bosshardt

Boekenmarkt bij Bij Bosshardt

Iedereen is welkom bij de boekenmarkt in Bij Bosshardt.
De opbrengst is bestemd voor de eigen activiteiten.

Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt, waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Loop gerust eens binnen! Kijk voor meer informatie en wat er voor andere activiteiten worden aangeboden op de facebookpagina

Wanneer?
8 mei 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bij Bosshardt Papendrecht
Locatie:
Staringlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.