Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Wilde Bijen bij de Natuur- en vogelwacht

Lezing Wilde Bijen bij de Natuur- en vogelwacht

Vandaag is in het Streekcentrum De Alblasserwaard een informatieve lezing over wilde bijen. We hebben de afgelopen tijd verontrustende berichten gehoord over spectaculaire afname van de bijenbevolking. We weten wat de consequenties hiervan zijn. Als er niets gebeurt, valt meer dan de helft van vruchten en andere voedselplanten weg. De natuur doet een aanval op onze leefwijze. Wat kunnen wij daartegen doen?

De heer Pieter Breugel heeft al vele jaren een uitgebreide bijentuin in Veghel samen met andere vrijwilligers. Hij kan ons vertellen over zijn ervaringen en tips geven hoe wij bijen weer kunnen laten functioneren. Het bijwonen van de lezing kost 2,50 euro p.p.
U bent van harte welkom, de zaal gaat om 19:00 uur open.

Wanneer?
8 mei 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
0184-412618
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.