Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Bas Haring over 'Zingeving en Twijfel'

Lezing Bas Haring over 'Zingeving en Twijfel'

Bas Haring, hoogleraar 'Publiek begrip van wetenschap' aan de Universiteit van Leden, komt ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van De Morgenster spreken over zingeving en twijfel.

Haring is een veelzijdig filosoof en wetenschapper en schrijver. Hij staat bekend als de 'volksfilosoof'. In 2016 ontving hij de duidelijkheidsprijs. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon die uitblinkt in taalvaardigheid en het vermogen om ingewikkelde zaken begrijpelijk uit te leggen.

Aanvang 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur
Deze activiteit is gratis en voor iedereen toegankelijk.
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wanneer?
7 mei 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Morgenster
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.