Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijen- en insectentocht (4-12 jaar)

Bijen- en insectentocht (4-12 jaar)

Zijn bijen eng? Nee, want bijen zijn belangrijk! Maar waarom eigenlijk en wat doen de bijen dan precies? We gaan kijken bij een echte bijenstal en leren zo veel over het leven van de bijen. Ook maken we onder leiding van een gids een wandeling door de boomgaard en daar is veel te zien!

Kom vandaag naar De Heerlijkheid van Papendrecht voor de  Bijen- en insectenroute door de boomgaard. Deze activiteit is bestemd voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar  kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven met de naam en leeftijd van het kind via jeugd@nvwa.eu (Er kunnen maximaal 50 kinderen deelnemen.)

Wanneer?
1 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
jeugd@nvwa.eu
Locatie:
De Heerlijkheid van Papendrecht, Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.