Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Wenskaarten maken

Workshop Wenskaarten maken

Iedereen vindt het leuk om een lief kaartje te krijgen, toch? Misschien heb je iemand die je wilt bedanken of weet je iemand die je graag een mooie boodschap wilt sturen. Deze avond gaan we zelf creatieve kaarten maken met mooie materialen, kleuren en handgeletterde teksten. Iedereen kan het.

Aanvang: 19:30 uur.
Kosten € 15,00 inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Graag contant betalen bij aanvang van de workshop.

Inschrijven via Facebook of mail
Let op: minimaal 6, maximaal 12 personen.

De opbrengst komt ten goede aan de projecten van Stichting Traveling Light

Foto: Cora Donk

Wanneer?
23 april 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
't Winkeltje
Locatie:
Korenbloemstraat 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.