Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasontbijt Winkelcentrum Westpolder

Paasontbijt Winkelcentrum Westpolder

Op de zaterdagmorgen voor Pasen bent u van harte welkom om te ontbijten op Winkelcentrum Westpolder. Het ontbijt wordt georganiseerd door de Sionskerk en de producten worden geschonken door de winkeliers.

Voor kinderen is er een leuke knutselhoek. Iedereen is hartelijk welkom!

Wanneer?
20 april 2019 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sionskerk
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goijenstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.