Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie in de Bibliotheek

Expositie in de Bibliotheek

Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in de Bibliotheek aan de Veerweg. De expositie is samengesteld uit werken van 2 amateurkunstenaars uit Papendrecht en Alblasserdam.

  • Wim Oldenhof toont 15 werken (14 stadsgezichten van Rotterdam voor 1940) in potlood en pen.
  • Jaap de Vogel toont 15 werken in olieverf.

De expositie duurt tot 10 april 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bibliotheek.

Wanneer?
Van 21 januari 2019 00.00 uur tot 10 april 2019 00.00 uur
Organisator
de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht
Locatie:
in de Bibliotheek AanZet aan de Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.