Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seizoensopening de Wip Wap

Seizoensopening de Wip Wap

Vandaag is het zover Speeltuinvereniging De Wip-Wap opent haar deuren.
Ze trappen het nieuwe seizoen af met hun traditionele en altijd super gezellige openingsdag.
Toegang gratis.

Vanaf maandag 8 april is de speeltuin open van maandag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.


Vrijwilligers gezocht
De speeltuinvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Mede door de vrijwilligers kunnen zij dagelijks open zijn. Op dit moment zijn zij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de speeltuin open te houden. Zij zoeken vrijwilligers die toezicht willen houden en die willen helpen bij het onderhoud. Toezichthouden kan al vanaf 2 uurtjes per maand. En hebt u / heb jij groene vingers of vind je het leuk om af en toe eens te helpen met klussen, welkom! Geef u op als vrijwilliger via email.

Kom vandaag naar de seizoensopening en zie zelf hoe leuk het is om een steentje bij te dragen als vrijwilliger voor de speeltuinvereniging.

Wanneer?
6 april 2019 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging De Wip-Wap
info@dewipwap.nl
Locatie:
Speeltuin de Wip-Wap, Tesselschadestraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.