Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mattäus Passion J.S.Bach

Mattäus Passion J.S.Bach

COV Laudate uit Hardinxveld Giessendam en Vocaal Ensemble Cantate uit Gorinchem zullen dit meesterstuk van Johan Sebastiaan Bach voor u uitvoeren. De koren staan beiden onder leiding van dirigent Niels Kuijers.

Dit jaar brengen zij de volledige Matthäus Passion ten gehore. Zij doen dit samen met een orkest en solisten. Zie voor prijzen, tickets en meer informatie de website

Wanneer?
6 april 2019 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
COV Laudate en V.E Cantate
Locatie:
Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.