Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Latin Sunday Matinee in Papecity

Latin Sunday Matinee in Papecity

Papecity is een knus Grand café waar vandaag een gezellige latin familiesfeer zal worden gecreëerd en waar gezelligheid prioriteit is. Deze avond is in samenwerking met SalsAnimals, Latin Club & Events, Salsaventura Dordrecht, Ritmo Cubano en SportingFIt .

Er is mogelijkheid voor een hapje, een drankje, een babbeltje en een dansje.
Neem een ieder mee die van de latinsfeer wil proeven.

Gratis toegang en gratis workshops rond 16:15, 17:30 en 19:15 uur.

Wanneer?
31 maart 2019 van 16.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Papecity Bar & Bites, Veerpromenade 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.