Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Programma van maart in Papecity

Programma van maart in Papecity

Papecity Bar&Bites is een uitgaansgelegenheid die meer biedt dan alleen muziek en een drankje. Een ambiance die welkom en gezelligheid uitstraalt. Zo is er maandelijks een variatie aan entertainment. Deze maand is dit als volgt:

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
Van 1 maart 2019 00.00 uur tot 31 maart 2019 00.00 uur
Organisator
Papecity Bar & Bites
Locatie:
Veerpromenade 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.