Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt bij Excelsior

Boekenmarkt bij Excelsior

Vandaag vindt er een boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht: de grootste indoor boekenmarkt van de regio.

Het aanbod is heel divers:

  • heel veel (streek)romans en thrillers,
  • reisverhalen,
  • kinderboeken,
  • stripboeken,
  • Engelstalige boeken en
  • LP’s, CD’s en DVD’s.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken en Excelsior biedt de bezoekers de mogelijkheid om tussendoor een kop koffie/thee te kopen en een praatje te maken aan de gezellige bar in het verenigingsgebouw. De boekenmarkt is gratis toegankelijk.

Wanneer?
30 maart 2019 van 09.00 tot 14.00 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.