Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DJ Inloop Café (12-21 jaar)

DJ Inloop Café (12-21 jaar)

Wil jij oefenen met draaien of tips krijgen van collega Dj's. Tijdens het DJ Inloop café staat de DJ set ter beschikking om te oefenen. Er is ook iemand bij die je extra tips kan geven. Je bent dus van harte welkom om eens langs te komen en je skills te tonen. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Voor meer informatie kun je terecht bij Chandre Nandoe via email of tel. 06-38843574.

Wanneer?
28 maart 2019 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.