Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beats maken inloop (12-21 jaar)

Beats maken inloop (12-21 jaar)

Wil jij met andere beats maken op je laptop of tips of feedback krijgen van iemand om je productie nog beter te laten klinken, kom dan langs bij de beats making inloop. Je kan je laptop aansluiten op onze boxen of samenwerken met andere aanwezige producers of artiesten. Je bent van harte welkom om eens langs te komen. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Voor meer informatie kun je terecht bij Chandre Nandoe via email of tel. 06-38843574.

Wanneer?
27 maart 2019 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.