Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Aardewerk stippen in 't Winkeltje

Workshop Aardewerk stippen in 't Winkeltje

Vanavond zal Alinda Baan van "Stip en Kleur" een workshop "Aardewerk stippen" verzorgen. Door stippen te zetten op een zelf uitgekozen 'item' met porceleinverf krijg je een heel leuk resultaat. Er wordt voor wit aardewerk gezorgd, maar je mag natuurlijk ook een eigen mok / schaaltje / theepot / bord o.i.d. meenemen.

Aanvang: 19:30 uur.
Kosten € 15,00 inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Graag contant betalen bij aanvang van de workshop.

Inschrijven via Facebook of mail
Let op: minimaal 6, maximaal 12 personen.

De opbrengst komt ten goede aan de projecten van Stichting Traveling Light

Foto: Cora Donk

Wanneer?
27 maart 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
't Winkeltje
Locatie:
Korenbloemstraat 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.