Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praat mee over de sociale toekomst van Papendrecht

Praat mee over de sociale toekomst van Papendrecht

Praat mee met de Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Papendrecht!
Vandaag organiseren de Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Papendrecht samen een MeetUp in de Bibliotheek AanZet. Wij horen graag wat ú als inwoner van Papendrecht belangrijk vindt als het gaat om het sociale karakter van onze gemeente.

Momenteel maken we een nieuw plan voor de toekomst. In dat plan behandelen we onderwerpen als welzijn, zorg, werk en inkomen en hoe inwoners met financiële problemen te helpen. Door mee te praten bepaalt u mede wat er in het nieuwe plan komt te staan. Ook zijn wij benieuwd naar uw inbreng over thema's zoals mantelzorg, vrijwilligerswerk en eenzaamheid.

Kijk voor meer informatie op de website. Aanmelden kan via de website of e-mail.

Wanneer?
21 maart 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Papendrecht
samen@sociaalbeleiddrechtsteden.nl
Locatie:
in Bibliotheek AanZet aan de Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.