Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Krea Kroeg - Workshop Journal/Schrijfboekje

Krea Kroeg - Workshop Journal/Schrijfboekje

Vanavond is er Krea Kroeg. Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. Neem een eigen werkje mee (knutselen, camera, tekenen, haken of waar je zin in hebt) en doe gezellig mee. Alleen voor de gezelligheid komen is ook prima. Aanmelden is niet nodig.

Koffie en thee kun je onbeperkt krijgen voor Euro 0,50.

Voor liefhebbers is er een programma. Deze avond kun je er voor kiezen om mee te doen met de Workshop Journal / Schrijfboekje. Je maakt een mooi boekje voor je aantekeningen of to-do-lijst. Kosten Euro 5,- p.p. Opgeven via email voor 5 maart.

Voor meer informatie mail naar kreakroeg@gmail.com.

Wanneer?
19 maart 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
Locatie:
Poldermolen 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.