Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kick Off Samenloop voor Hoop

Kick Off Samenloop voor Hoop

Vanavond wordt de Kick Off van de SamenLoop voor Hoop Papendrecht 2020 gehouden
Na een impressie over de editie 2017 en het voorstellen van het organisatieteam zal ambassadeur C. de Bruin een toespraak houden. Hierna volgt een toespraak door burgemeester A.J. Moerkerke, waarna hij met voorzitter Machteld Pot de openingshandeling zal verrichten.

Iedereen is welkom om deze Kick Off bij te wonen. Toegang is gratis. Tevens kunnen aan de leden van het organisatieteam allerlei vragen worden gesteld over onder andere deelname aan deze nieuwe SamenLoop. Vanaf maandag 18 maart 2019 is de SamenLoop voor Hoop 2020 een feit en zullen er vele acties etc. op touw gezet worden.

Wanneer?
18 maart 2019 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
SamenLoop voor Hoop
Locatie:
in het gemeentehuis aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.