Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bemoedigingsdienst - All you need is love

Bemoedigingsdienst - All you need is love

U bent van harte uitgenodigd voor de Bemoedigingsdienst. Van tijd tot tijd hebben we allemaal bemoediging en vertroosting nodig. Wij hebben het van 19:00 tot 20:00 uur over het thema: "All you need is love".

Wat houdt een Bemoedigingsdienst in:

  • een uurtje samen zingen,
  • luisteren naar een kort praatje,
  • een moment van bezinning….
  • even opladen voor de nieuwe week.

U bent van harte welkom! Er is geen kinderoppas aanwezig.

Wanneer?
17 maart 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Poldermolen 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.