Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meidentalentendag bij VV Papendrecht (15-17 jaar)

Meidentalentendag bij VV Papendrecht (15-17 jaar)

VV Papendrecht heeft besloten om met ingang van seizoen 2019-2020 te starten met een prestatieve meidenvoetbalacademie.

Vandaag organiseert VV Papendrecht een meidentalentendag. Dennis Zaal (coördinatie van Hoofd Opleidingen) en Sandra van Tol (jeugdtrainster) zullen een aantal activiteiten uitzetten. Meiden in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar worden uitgenodigd om hun talenten te laten zien.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

Wanneer?
17 maart 2019 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
VV Papendrecht
Locatie:
Industrieweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.