Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdconcert Excelsior - Duizend en een Nacht

Jeugdconcert Excelsior - Duizend en een Nacht

Vandaag organiseren de jeugdafdelingen van Muziekvereniging Excelsior het jaarlijkse Jeugdconcert met het thema "Duizend en een Nacht".

Het zal een avond worden met een gevarieerd programma van:

  • het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel)
  • het Klein Orkest o.l.v. Suzanne Baai
  • de Slagwerkgroep o.l.v. Jens Kirpestein
  • de Junior Slagwerkgroep o.l.v. Jens Kirpesteinen
  • de 3e editie van Tutti Colore o.l.v. Petra Hofwegen.

Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema dat de luisteraars meeneemt naar de magische wereld van "Duizend-en-een nacht", dat ieder tot de verbeelding spreekt. Met muziek uit Frozen, Aladdin, Beauty and the beast, en vele andere.

Het concert wordt in een informeel jasje gestoken, zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken. De aanvang is 19.30 uur en de toegang t/m 12 jaar is gratis. Reserveer snel je plaatsen voor € 2,50 p.p. via info@excelsiorpapendrecht.nl. Ook voor kinderen t/m 12 jaar is het aan te raden om alvast plaatsen te reserveren, want vol = vol.

Foto: MV Excelsior - Jeugdconcert 2017 Tutti Colore

Wanneer?
16 maart 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
De Palm, Van der Palmstraat 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.