Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Scoutingactiviteiten voor kinderen van 6-12 jaar

Scoutingactiviteiten voor kinderen van 6-12 jaar

Scouting van Brederode doet vandaag mee met NLdoet. Tijdens NLdoet pakt de scouting een aantal onderhoudsklussen op. Naast alle klussen is er een programma voor kinderen. Ben je tussen de 6 en de 12 jaar, dan ben je welkom bij het clubhuis.

Kinderen kunnen meedoen met diverse activiteiten. Zo kan je meehelpen met het bouwen van een XXL-insectenhotel dat in de boomgaard een plekje gaat krijgen. Maar je kan ook broodjes bakken bij het kampvuur, Oudhollandse spelletjes doen en kleine bouwwerkjes pionieren.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en kan tussen 10:00 en 12:00 uur inlopen. Voor meer informatie over het kinderprogramma of NLdoet, kan je een mail sturen naar info@scoutingpapendrecht.nl

Foto: Scouting van Brederode

Wanneer?
16 maart 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Scouting van Brederode
info@scoutingpapendrecht.nl
Locatie:
Clubhuis aan de Kamerlingh Onneslaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.