Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Corine Verver is aanwezig in Bibliotheek Papendrecht

Corine Verver is aanwezig in Bibliotheek Papendrecht

Wethouder werkt op locatie
Vandaag is Bibliotheek Papendrecht voor even het kantoor van wethouder Corine Verver van de Gemeente Papendrecht. Van 13.30 tot 15.30 uur is zij aanwezig. Dus heb je een vraag? Wil je ergens meer informatie over ontvangen? Of zou je wel eens gewoon met Corine Verver in gesprek willen? Dat kan in de bieb. Aanmelden is niet nodig. 

Praktische informatie
Wat:  Wethouder werkt op locatie: Corine Verver
Wanneer: Woensdag 13 maart, 13.30 tot 15.30 uur
Waar:  Bibliotheek Papendrecht
Voor wie: iedereen, toegang is gratis

Wanneer?
13 maart 2019 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.