Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Biddag kinderdienst: Wat vraag jij?

Biddag kinderdienst: Wat vraag jij?

Vandaag is er in de Elimkerk een kinderdienst i.v.m. biddag. De dienst begint om 14.30 uur. Het thema is: “Wat vraag jij?”. Wil je hier meer over horen, kom dan naar de dienst.

Dominee Otten zal hier meer over vertellen. Er worden veel leuke kinderliedjes gezongen en de dienst is vooral gericht op de kinderen. Maar natuurlijk zijn ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden van harte welkom!

Wanneer?
13 maart 2019 van 14.30 tot 15.30 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.