Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste dienst in de Elimkerk

Aangepaste dienst in de Elimkerk

Vandaag zal er in de Elimkerk een aangepaste kerkdienst worden gehouden, waar  o.a. mensen met een verstandelijke beperking hartelijk voor worden uitgenodigd. Het thema van de dienst  is Liefde-Blijdschap-Vrede.

De dienst begint om 10 uur. De voorganger is ds. S. Otten. Na de dienst is er gelegenheid om tijdens het koffie- of theedrinken elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Wanneer u vervoer nodig heeft kunt u contact opnemen met Mineke Vermeulen via tel. 078 6427383

Wanneer?
10 maart 2019 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
ICAP
Locatie:
Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.