Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kliederkerk

Start Kliederkerk

Vandaag start er in Papendrecht een Kliederkerk. Een Kliederkerk is een kerk waar het kind centraal staat. Maar het is ook bedoeld voor hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en alle mensen die nog een beetje kind zijn, kerkelijk of niet.

Wat gebeurt er?

  • In alle zalen van de kerk zijn er spelletjes en doe-dingen. Ze hebben allemaal te maken met het Bijbelverhaal dat die keer centraal staat. Deze zondag is dat het verhaal van de storm op het meer. Je kunt met je (klein)kind van zaal naar zaal gaan. Er is voor elk wat wils, ook voor de grote mensen.
  • Daarna is er een korte, laagdrempelige viering in de kerkzaal.
  • Tot slot eten alle kleine en grote deelnemers nog iets met elkaar.

De Kliederkerk is inmiddels een beproefd concept in Nederland. Overal schieten de Kliederkerken als paddenstoelen uit de grond. Het zal niet bij deze ene keer blijven. We hopen dat de Kliederkerk in Papendrecht een begrip zal worden!

Iedereen is van harte welkom. In verband met het eten vragen we iederen om van te voren aan te melden en in de mail te vermelden met hoeveel personen u komt. Aanmelden via kliederkerk@pknpapendrecht.nl

Wanneer?
10 maart 2019 van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie:
De Morgenster, Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.