Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert Trio Perik

Koffieconcert Trio Perik

De Papendrechtse beroepssaxofonist/-fluitist Johan Perik is actief/musicerend in zowel de klassieke muziek, als in het 'lichte' genre en hij speelt nog steeds op het hoogste niveau mee in diverse ensembles. Een groot deel van zijn muzikale carrière was hij eerste-, soloaltsaxofonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en leidde hij onder meer ook het Dansorkest en het Combo van de Marinierskapel.

Trio Johan Perik verzorgt een gevarieerd muzikaal programma met muziek van de jaren '50 tot heden. Johan wordt begeleid door een pianist en door zijn zoon Marcel op contrabas.

Dit gezellige concert vindt plaats van 10.30 - 11.15 uur en is vrij toegankelijk.
De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur.


Onder de noemer Aangenaam Goud organiseert de sectie Muziek van Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met Rivas een aantal koffieconcerten en een Kerstconcert in zorgcentra in Papendrecht, te weten Woonzorgcentrum De Markt en Zorgcentrum De Waalburcht. De concerten bestaan met name uit klassieke muziek, folk, jazz en muziek uit de jaren 50/60. De koffieconcerten en het Kerstconcert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Wanneer?
9 maart 2019 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
info@cultureleraadpapendrecht.nl
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.