Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start basiscursus DJ'en (12-21 jaar)

Start basiscursus DJ'en (12-21 jaar)

Heb je altijd al een DJ willen zijn? Doe dan nu mee met de cursus. Tijdens de basiscursus DJ'ing leer je de basisvaardigheden van het Dj'en. In 5 lessen leer je omgaan met DJ apparatuur, beatmixen, pitchen enz. Een perfecte manier om kennis te maken met het draaien.

De cursus wordt gegeven op donderdagavond van 7 maart t/m 4 april 2019. Wil je deelnemen, schrijf je dan vóór 22 februari in. Deelname aan deze activiteit is gratis. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Chandre Nandoe via email of tel. 06-38843574.

Wanneer?
7 maart 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.