Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start basiscursus Rap (12-21 jaar)

Start basiscursus Rap (12-21 jaar)

Wil jij leren rappen? Doe dan nu mee met de basiscursus. In 5 lessen leer je schrijven en op een beat rappen. Vervolgens kunnen we als je het leuk vindt ook nog een track opnemen in onze professionele studio. Een perfecte manier om te weten of jij een rapper bent.

De cursus wordt gegeven op dondagavond vanaf 7 maart 2019. Wil je deelnemen, schrijf je dan vóór 22 februari in. Deelname aan deze activiteit is gratis. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Chandre Nandoe via email of tel. 06-38843574.

Wanneer?
7 maart 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.