Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papendrechtse Taalstrijd

Papendrechtse Taalstrijd

Vanavond vindt in het gemeentehuis een taalstrijd plaats. Teams van drie personen strijden samen. Er zullen meerdere onderdelen zijn die te maken hebben met de Nederlandse taal, o.a. spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal enz.

De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Alle inwoners van 18 jaar en ouder en wonend in de Drechtsteden kunnen zich aanmelden. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te betalen op de avond zelf bij binnenkomst. U kunt zich tot 28 februari 2019 inschrijven als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 078-7706308 of per e-mail.

Wanneer?
6 maart 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
CRP - Wendy van der Hoeven
078-7706308
w.vdhoeven@papendrecht.nl
Locatie:
in het gemeentehuis aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.