Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start basiscursus Beats maken met FL Studio (12-21 jaar)

Start basiscursus Beats maken met FL Studio (12-21 jaar)

Heb je altijd al een producer willen zijn? Doe dan nu mee met deze cursus. Tijdens de basiscursus beats maken leer je in 5 lessen de basisvaardigheden van het produceren in FL Studio. Je leert een beat op te bouwen en met het programma om te gaan. Een perfecte manier om kennis te maken met FL Studio.

De cursus wordt gegeven op woensdagavond van 6 maart t/m 3 april 2019. Wil je deelnemen, schrijf je dan vóór 22 februari in. Deelname aan deze activiteit is gratis. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Chandre Nandoe via email of tel. 06-38843574.

Wanneer?
6 maart 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.