Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Fotografie Project (12-21 jaar)

Start Fotografie Project (12-21 jaar)

Vandaag starten we met een fotografiecursus voor gevorderden. 10 jongeren kunnen deelnemen aan dit project. Tijdens deze fotografiecursus staan verschillende locaties in Papendrecht en herinneringen aan deze plekken centraal. De cursus wordt afgesloten met een expositie van de mooiste foto's die de cursisten geschoten hebben.

Let op: Neem je eigen spiegelreflexcamera mee!

De fotografiecursus is van 6 maart t/m 15 mei 2019. De expositie is op 18 mei 2019.
Deelname aan de cursus is gratis. Aanmelden vóór 22 februari. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Manon van Leeuwen via email of tel. 06-23041576.

Wanneer?
6 maart 2019 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.